Соопштенија

Османи и Грвала потпишаа Договор за соработка во областа на дијаспората

17 септември 2021

Средба Османи - Грвала Шварц

30 јули 2021

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

Средба Османи - Курти во Приштина

23 април 2021

Во рамки на официјалната посета на Република Косово, Османи на средби со Вјоса Османи и Глаук Коњуфца

23 април 2021

Османи во Приштина на средба со Гервала-Шварц

23 април 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021

Во Седиштето на НАТО во Брисeл се одржа вториот ден од Северно-Атлантскиот Совет

24 март 2021
Страница 1 од 3